Ο παιδικός μας

itemscope itemtype="http://schema.org/Article">

Εσωτερικοί Χώροι

400 τ.μ. εσωτερικής απασχόλησης!

Με μέλημά μας τα παιδιά και την αρμονική ψυχική τους ανάπτυξη, την ασφάλειά τους και την παροχή ενός άριστα οργανωμένου χώρου, στον οποίο θα μπορούν να κινούνται άνετα και να λαμβάνουν στο μέγιστο τις δυνατότητες των προγραμμάτων που γίνονται στους εσωτερικούς χώρους, μελετήσαμε και φτιάξαμε τα οικίσματα του παιδικού μας σταθμού.

Τα κτήριά μας είναι τοποθετημένα μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, κατασκευασμένα από φυσικά και βιολογικά υλικά και χτισμένα σύμφωνα με όλους τους οικοδομικούς και πολεοδομικούς κανονισμούς. Έχουν άπλετο φυσικό φωτισμό και φυσικό αερισμό και είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, αντιηλεκτροπληξιακή προστασία. Τηρούνται οι πιο αυστηροί κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, με βιολογικά καθαριστικά για να μην επιβαρύνεται η υγεία των παιδιών.

Τόσο τα κτίσματα, όσο και οι εσωτερικοί χώροι είναι μελετημένα και σχεδιασμένα από εξειδικευμένους αρχιτέκτονες και στοχεύουν στη δημιουργία ενός ασφαλούς, ευχάριστου και ταυτόχρονα λειτουργικού περιβάλλοντος για τα παιδιά, με έπιπλα ειδικά για μικρά παιδιά, εποπτικές γωνίες, ειδικές αίθουσες διδασκαλίας, θεματικές γωνιές κλπ.

Συγκεκριμένα ο παιδικός σταθμός μας έχει χώρους γυμναστικής και κινητικών παιχνιδιών, αίθουσα μουσικής και θεάτρου, αίθουσα εικαστικών, χώρο βιβλιοθήκης, χώρο υποδοχής παιδιών, γραφείο, χώρο υποδοχής και αναμονής ενηλίκων, χώρους ένδυσης, υπόδησης και βεστιάριο, χώρους υγιεινής παιδιών, αλλακτήριο, χώρους υγιεινής ενηλίκων, χώρο μεσημεριανής ξεκούρασης και ύπνου, αναρρωτήριο και εξεταστήριο, σύγχρονα εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία, προφυλαγμένο χώρο για τη μετάβαση των παιδιών από το λεωφορείο του παιδικού σταθμού στους εσωτερικούς χώρους τους χειμερινούς μήνες κλπ.

Όλες οι αίθουσες είναι ευρύχωρες και έχουν μεγάλα παράθυρα έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν και έμμεση επαφή με το φυσικό τοπίο στο οποίο βρίσκεται ο παιδικός μας σταθμός.

Η είσοδος στον παιδικό σταθμό είναι μονίμως κλειδωμένη και ελεγχόμενη, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.