Συχνές ερωτήσεις

itemscope itemtype="http://schema.org/Article">

Συχνές ερωτήσεις

Σε αυτή την κατηγορία έχουμε συλλέξει απαντήσεις σε ερωτήματα που μας τίθενται συχνά.  

 

Ε: Χρεώνονται επιπλέον τα υλικά που χρησιμοποιούν τα παιδιά στις εργασίες τους, όπως συνηθίζεται σε άλλους παιδικούς;

Α: ΟΧΙ. Δε χρεώνονται επιπλέον τα υλικά για τις κατασκευές, ούτε και το εποπτικό υλικό. Δε θέλουμε να επιβαρύνουμε παραπάνω από όσο πρέπει τους γονείς. Συμπεριλαμβάνονται όλα στα έξοδα του παιδικού μας σταθμού. 

 

Ε: Έχετε αρκετές επιπλέον δραστηριότητες. Χρειάζεται να πληρώσω κάτι παραπάνω για αυτές;

Α: ΟΧΙ. Όλες οι δραστηριότητες που προσφέρονται από το σταθμό μας και το προσωπικό του είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θέλουμε να έχουμε μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης με τα παιδιά και τους γονείς και προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και παροχές στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό όφελος του παιδιού. 

 

Ε: Τι γίνεται αν το παιδί μου έχει πρόβλημα προσαρμογής;

Α: Είναι πολύ συνηθισμένο, όταν το παιδί αποχωρίζεται για λίγο την αγκαλιά της οικογένειας και μεταβαίνει σε ένα καινούριο περιβάλλον να αντιδρά. Η αντίδρασή του αυτή είναι φυσιολογική και δε θα πρέπει να σας ανησυχεί. Το προσωπικό του σταθμού έχει την απαραίτητη εμπειρία και σε συνεργασία με εσάς θα κάνει τη μετάβαση του παιδιού στη μικρή κοινωνία του παιδικού μας σταθμού ομαλή και ευχάριστη. 

 

Ε: Τι επιλογές έχω όσον αφορά τη μεταφορά του παιδιού μου στο σταθμό;

Α: Υπάρχει η επιλογή του λεωφορείου, το οποίο παίρνει και επιστρέφει το παιδί σας σπίτι του. Το λεωφορείο μας είναι ειδικά διαμορφωμένο για μικρά παιδάκια, με ζώνες και μικρά καθίσματα και υπάρχει πάντα μέσα συνοδός. 

 

Ε: Αν δε θέλω να έρχεται το παιδί μου με το λεωφορείο μπορώ να το φέρνω εγώ στον παιδικό;

Α: Φυσικά! Μπορείτε να φέρνετε και να παίρνετε εσείς τα παιδιά σας τις ώρες που θα σας βολεύουν, έτσι ώστε να επωφελούνται το μέγιστο από το πρόγραμμα που γίνεται στον παιδικό μας σταθμό.